Milyen színű legyen?
Figyelt kérdés
Fogszabályzóm lesz. 18 éves lány vagyok. Barna haj,barna szem,viszonylag világos arcbőr. Milyen színű gumi illene hozzám? (Ja és a fogszabályzó maga az tuti fém lesz.)
Köszi a tippeket :)
2011. szept. 22. 16:05
1/8 anonim válasza:
átlátszó, nem tudom kinek mi tetszik a színesben, de sztem undorító! Inkább ne is látszódjon, legalább az átlátszo vmit takar :) csak egy tipp
3/8 anonim válasza:
Ami neked tetszik. Én biztos, hogy valami kékeset csináltatnék.
4/8 anonim válasza:
nekem szürke van.. de valszeg majd kipróbálok valami szineset is :) 17l
5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy mivel a fogszabi maga fém,ezért mindenképpen nagyon látszik... így az átlátszó gumi majdnem felesleges,mert úgyse tudja kevésbé feltűnővé tenni. sajnos :(
2011. szept. 22. 22:17
6/8 anonim válasza:
de viszont nem fog annyira kitunni, mint mondjuk egy piros vagy kék, ha kinyitod a szádat :) de mondom ízlések és pofonok, én soha nem tetetnék színeset :)
7/8 anonim válasza:
Ha nem kér külön színeset, akkor szürkét tesznek, nem pedig átlátszót...
Amúgy én is ezen gondolkozom, én vagy rózsaszínt, vagy kéket tetetek legközelebb :) Egyébként úgy is lehet, h minden fogadra más színűt :)
8/8 anonim válasza:
nekem simna átlátszó van.én is 18 éves vagyok, és úgy gondolom hogy a fiatalabbaknak a színes az helyes de 18 évesen már inkább ne komplikáljuk túl:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!