Milyen színű legyen?
Sziia :)
Nekem kb. 3 héten belül teszik fel, és én is színeset szeretnék. ^^ Egy kis off: a körülötted lévők mit szóltak ahhoz, hogy színes a fogszabályzód? Nem mintha ez befolyásolna, csak tudod, kíváncsi vagyok. :)
No és a kérdésre válaszolva, szerintem, ha van több fajta kék, akkor kérd azokat felváltva, mert a leírásod alapján, a kék illene hozzád a legjobban szerintem, bár írtad, hogy a rózsaszínt nem szereted, szerintem egy halvány fajta jó lenne. :) De ami szerintem fullos, és én szerintem ki fogom próbálni, az a szivárvány színű. :D Itt vannak képek róla
Senki nem mondott semmit, lényeg, hogy ne takargasd! Az elején nagyon fura lesz, de mosolyogj vele bátran, mert nagyon gáz, mikor valaki mindig takargatja. Bátran vállald, mert ez is te vagy, szükséged van rá, ez nem szégyen, és amúgy is divat most.:)
Egyébként megnéztem a képeket, köszönöm szépen, gondolkozok mondjuk rózsaszín kék felváltva..:$$
jajj azt tudom xD
piroson is gondolkoztam, de az meg olyan, mintha véres lenne:/ ijesztgetem majd a kicsiket vele:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!