Elől az egyik fogam szürkés színű, a többi meg szép fehér. Mit tehetnék vele hogy ugyanolyan legyen mint a többi?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 19:06
1/7 anonim válasza:
nem lehet, h elkezdett belülről romlani? a tömött, akkor előfordul. ha csak egy fogad szürkül, az általában nem jelent jót, menj el fogorvoshoz, ha másért nem, akkor megnyugvásért. jobb ha betömik, mintha kihúznák, vagy pudvás, fekete fogsorral vigyorognál.
2/7 A kérdező kommentje:
nem tömték nem is fáj, meg ugyanúgy mosom mint a többit , bár még arra is gondoltam hogy a mellette lévő fogam(ami kiáll) kis árnyékot vet rá és azért látszik ilyennek.
2010. dec. 30. 19:23
4/7 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, nem is dohányzok :)
2010. dec. 30. 19:46
5/7 anonim válasza:
Fogszuvasodás,elhalt a fog.( más esetben nem kezd el szürkülni)
Kizárt,hogy az árnyék legyen.
6/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mielőtt ilyen lenne: [link]
7/7 anonim válasza:
El van halva a fogad. Nekem a gyökérkezelt fogam szürkült be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!