Hogyan lehetne olyan szép fehér fogam, mint a filmekben a színészeknek?
Fogfehérítés+porcelát bevonat a fogon
ja és jó sok pénz
Csináltass porcelánhéjat a fogaidra, nekik ugyanis már nemcsak fehérítve van a foguk, mivel a fehérítés a fogak TERMÉSZETES színét adja vissza, ha valakinek alapból sárgása foga, sose lesz olyan vakítóan fehér mosolya mint a színészeknek, de porcelánhéjjal igen :)
hát nem valami olcsó mulatság , az biztos...
de még viszonylag tűrhető az orvosi fogfehérítés, ami 3 alkalomból áll. Egy alkalom 8 perces. A pontos árát nem tudom, mert mindenhol változó, de ez viszonylag olcsó.
Elsősorban pénz kérdés, másodsorban adottság...
Istennek hála olyan fogsort kaptam az égtől, hogy gyakran észreveszik, mennyire szabályos és hófehér és mindenki ledöbben, mikor mondom, hogy 6 éve dohányzom ... És való igaz, 6 éve még fehérebb volt. A csodálatos fogsorommal együtt örököltem a nagy feneket és a hízékony alkatot...
Ki ezt, ki azt a lapot húzza a pakliból.
Ilyen fogfehérítőt lehet itthon kapni?
Nehogy héjat csináltass, ennél nagyobb hüyeségről még nem hallottam!!!!
Fehérség elérése érdekében fogpótlás... jézusom.
Fehríts, méghozzá otthoni módszerrel, mert az kevésbé káros és kellemeten, mint a rendelői.
Ez átlag 2-3 évig ki is tart.
Amúgy a fog természetes színe nem a hófehér, úgyhogy nem érdemes túlzásba vinni, mert ha mű színe van, az hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!