Hogy lehet a fogam elől lyukas?
Figyelt kérdés
Látom a lukat, ha ilyen fogpálcikát bedugok, fáj. Fogszabályzóm van.. Hogy kezelik ezt?????elől :|2011. szept. 14. 16:08
11/13 A kérdező kommentje:
nos azóta egyre érzékenyebb! szerintem lyuk. az a baj, hogy pont afelett a lyuk felett van egy kis le"lógó" fémdarabka, ami pont eltakarja a lyukat, így észrevenni is nehéz, és ott mosni is. HA nem lenne ott az a fém cucc, rég észrevettem volna, ha hozzáérek fogpiszkálóval FÁááj.
Lehet érzéstelenítést kérni fogászaton?
valamint ha fogszabim van, előbb menjek a fogszabályzós orvoshoz? vagy egyből fogászatra?
2011. okt. 17. 19:18
12/13 anonim válasza:
Szerintem menj el először a fogdokihoz, majd megmondja a további teendőket. Érzéstelenítést kapsz. Elöl amúgy is adna, ha nem kérnél, mert ott gondolom nagyon fájna érzéstelenítés nélkül.
13/13 anonim válasza:
A fogszabályzót nehezebben lehet tisztítani, nekem is romlottak a fogaim amíg fnt volt. Nem mondták amúgy, hogy vegyél köztisztító kefét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!