Hogy lehet a fogam elől lyukas?
Figyelt kérdés
Látom a lukat, ha ilyen fogpálcikát bedugok, fáj. Fogszabályzóm van.. Hogy kezelik ezt?????elől :|2011. szept. 14. 16:08
1/13 anonim válasza:
Lekapják a fogszabit,betömik a lyukat,utána vissza a fogszabi és kész!:)
2/13 A kérdező kommentje:
de hogy a fenében lehet elől, majdnem az ínynél lyukas a fogam????? Kétségbe vagyok esve:|
2011. szept. 14. 16:19
3/13 anonim válasza:
Sajnos lehet, nekem is kilyukadt az első két fogam fölül az ínynél pár éve, fehér, fogszínű töméssel betömték, de minél előbb menj, hogy ne terjedjen tovább a lyuk.
4/13 anonim válasza:
Hogy lehet hogy lehet.Úgy mint máshol.Nem mostad ott úgy ahogy kellett volna, teli van bacis lepedékkel.elősszőr szuvasodott mostmeg kilyukadt.Betömik majd fehér töméssel, de látszódni fog pár év múlva sajna.
5/13 anonim válasza:
túl sok édességet ettél aranyom. anyukád biztos figyelmezetett:P
6/13 A kérdező kommentje:
ez teljesen igaz.. 18 évesen édességfüggő vagyok. hát azt mondta a fogszabis orvos, hogy ez nem luk, valamint ha az lenne se lehetne tömni, míg a fogszabi rajta van..-.-
2011. szept. 14. 17:34
7/13 A kérdező kommentje:
hogy csak a zománc sérült rajta állítólag
2011. szept. 14. 17:34
8/13 anonim válasza:
Ja olyan nekem is volt.Túl erősen mosod a fogad valamint túl kemény a fogkeféd és ezért kikopott a zománcréteg.Én vettem Elmex fogkrémet és supersoft fogkefét a DM-ben és azóta úgymond visszanőtt rá a zománc meg nem fáj fogmosás közben.
9/13 anonim válasza:
Nah,akkor már nem kell paráznod;)
10/13 anonim válasza:
Nekem is ott volt elöl lyukas, simán betömték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!