Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nem lyukas a fogam, mégis fáj?

Nem lyukas a fogam, mégis fáj?

Figyelt kérdés
voltam dokinál megnézettem, azt mondta csak az első fogamon van egy kis lyuk,máshol nincs. pedig a hátsó fogaim fájnak, már gyógyszert is vettem be rá.most épp saridont mert az volt kéznél amitől meg hányingerem van.mitől fájhat?esetleg kérhetek az összes fogamról röntgent?
2011. szept. 23. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mostanában fog kinőni a bölcsesség fogad? Kérhetsz röntgent maximum fizetni kell érte valamennyit.
2011. szept. 23. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:

már rég kinőtt és már az összeset ki is húzták, hamar romlottak.

24/N

fizetek tb-t,ha sztk-ba elmegyek h csináljanak az összes fogamról röntgent azért fizetni kell?

2011. szept. 23. 23:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megcsinálják akkor.

Ha nem találnak semmit szólj a háziorvosodnak, belsőszervi oka is lehet, de valószínűbb a helyi probléma.

2011. szept. 23. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott fájni, ha náthás vagyok, de akkor az összes fölső. Mondjuk fogorvoshoz is kell már mennem, lehet, hogy van lyukas is, de biztos nem lyukas mind.
2011. szept. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!