Nem lyukas a fogam, mégis fáj?
Figyelt kérdés
voltam dokinál megnézettem, azt mondta csak az első fogamon van egy kis lyuk,máshol nincs. pedig a hátsó fogaim fájnak, már gyógyszert is vettem be rá.most épp saridont mert az volt kéznél amitől meg hányingerem van.mitől fájhat?esetleg kérhetek az összes fogamról röntgent?2011. szept. 23. 23:26
1/4 anonim válasza:
Nem mostanában fog kinőni a bölcsesség fogad? Kérhetsz röntgent maximum fizetni kell érte valamennyit.
2/4 A kérdező kommentje:
már rég kinőtt és már az összeset ki is húzták, hamar romlottak.
24/N
fizetek tb-t,ha sztk-ba elmegyek h csináljanak az összes fogamról röntgent azért fizetni kell?
2011. szept. 23. 23:34
3/4 anonim válasza:
Szerintem megcsinálják akkor.
Ha nem találnak semmit szólj a háziorvosodnak, belsőszervi oka is lehet, de valószínűbb a helyi probléma.
4/4 anonim válasza:
Nekem akkor szokott fájni, ha náthás vagyok, de akkor az összes fölső. Mondjuk fogorvoshoz is kell már mennem, lehet, hogy van lyukas is, de biztos nem lyukas mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!