Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet rossz a lehelet?

Mitől lehet rossz a lehelet?

Figyelt kérdés

Gondolom, a leggyakoribb ok a szuvas fog, de ezen kívül még mi okozhatja? Hallottam még olyat, hogy mandulagyulladás, emésztő-szervrendszeri problémák, arcüreg gyulladás, ezeken kívül van még valami?

És ha lyukas fog miatt kellemetlen az ember lehelete, és betömeti a lyukakat a fogain, akkor a kellemetlen szájszag is elmúlik?

És még egy kérdés: a metszőfogakat is be tudja tömni a fogorvos? Tehát ha az lukas, akkor nem kell korona, műfog, ilyesmi, hanem rendesen be tudja tömni?

Eddig nem volt lukas fogam, sajnos szerintem most már van, ezért nem tudom. Előre is köszi a válaszokat.

2011. szept. 11. 10:04
 1/2 A kérdező kommentje:
És honnan tudom a legbiztosabban megállapítani, hogy kellemetlen a leheletem? Én úgy érzem, hogy az, de nekem rettenetesen rossz az orrom, gyakran a legerősebb szagokat sem érzem. Mások meg nem tettek megjegyzést, eddig.
2011. szept. 11. 10:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Rossz gyomorszáj-záródás.
2011. szept. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!