Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rossz lehelet, másnak is?

Rossz lehelet, másnak is?

Figyelt kérdés
Annyira zavar hogy főleg reggel amikor felkelek rossz a leheletem , ha lesz párom és vele alszom félek hogy ez gáz helyzetekhez fog vezetni. Pedig egészségesek a fogaim... mit lehet tenni?
2011. jan. 2. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Teszel az éjjeliszekrényre egy csomag rágót, vagy valamilyen cukrot. Hidd el a párodnak se lesz reggel rózsaillatú ahogy senkinek nem az:) Ne aggódj emiatt, én is aggódtam de tök felesleges.
2011. jan. 2. 19:44
 2/4 jakoca válasza:
Ha nem a fogmosás hiánya,akkor a gyomrod nem zár tökéletesen.
2011. jan. 2. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapos fogmosás este, szájvíz, öblögetés. Betegségtől lehet még rossz a leheleted, pl. ha fáj a torkod, vagy valami gyomorbántalom... Figyelj arra, mit eszel. Kevesebb fűszeres, és gázképződést serkentő étel, stb.
2011. jan. 2. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nagyon büdös a leheleted tényleg lehet, hogy nyitott a gyomorszájad.

Az ismijeim eléggé higénikusak, mindig hamarabb felkelnek, fogat mosnak, rágóznak, hogy mire a párjuk felkel, ne legyen semmi szájszaguk. Ezt tudom még mondani párkapcsolati aggodalmaidra.

2011. jan. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!