Fogszabályzó = rossz lehelet?
szia. nekem is ez van sajnos.
Ami nekem bevált:
napi 2x fogmosás
reggelente nyelvtiszítóval elintézem a nyelvem (így néz ki: [link]
utána szájvíz
napközben meg rágó. nem sokat lehet ellene tenni, de nagyjából megszünteti.
17/f
Nekem is 2,5 éve van fogszabályozóm és nekem is büdi szám. Legalábbis én úgy érzem.
Hiába, nem lehet úgy tisztítani a fogakat, hiába mosok napi 5x fogat hatféle fogkefével. Én a dokimat is megkérem 3 havonta, hogy tisztítsa meg ő is, mégsem jó.
Lehet, hogy van egy kis ínygyulladásotok is.
köszi a válaszokat! igen, szájvizet is használok. meg amint mondtam sokszori fogmosás meg egy csomó rágó.
lehet h csak én érzem.. majd megkérek vkit h ellenőrizze.. xd de nálam még szájszárazság is szokott lenni, és ugye lehet h attól lesz rossz leheletem. nemtudom :SS
Utolsó vagyok, nekem is száraz a szám, és tuti, hogy attól van, mert ugye akkor elszaporodnak a baktériumok.
Egyébként tudod magadnak ellenőrizni úgy, hogy megnyalod a kézfejed (de a nyelved töve és a nyelved hegye is "nyalja végig"), aztán egy 20-30 mp múlva megszagolod. Ha nincs szaga, akkor nem érzi más a szájszagod, ha van szaga, akkor büdi a szád.
én is fogszabályzós vagyok, nekem nincs rossz lehelletem. lehet, h ez emberfüggő is, de én reggel-este mosok fogat, és rágózni szoktam, de csak néha.
egyébként nekem is száraz a szám.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!