Fehér színű fogszabályzót szeretnék. Az mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Végre rászántam magam hogy legyen fogszabályzóm és egyszer láttam hogy valakinek fehér van és csak akkor látszott ha nagyon közel mentem(1-2méter)...Olyat szeretnék, de nincs sok pénzünk...Mennyibe kerül?2009. ápr. 10. 14:02
1/2 anonim válasza:
szerintem olyat nem csinálnak sztk-ban csak magándokik és az elég sokba kerül.
egyik barátnőm mesélte hogy amikor neki felrakták felülre 180.000 Ft volt és a doki aztmondta neki hogy annyi.
aztán amikor alulra rakta mondta hogy még 180.000 Ft.
nekem van sima ezüstszínű és amikor felrakták sztk-ban első naptól nagyon teccett ahogy csillog :)
jah és hogy a kérdésedre is válaszoljak 50.000 Ft.
+ most 8000 Ft mert kicserélte a drótot felül és 4. hónapnál tartok.
2/2 anonim válasza:
Ahol én jártan 285 eFt (lent+fent), 6000 a havi állítgatás és azt fogaktól függően 1,5 - 2,5 év.
Még kiszámolni is rossz :(. /Haris fogászat/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!