17 éves lány vagyok és szeretnék fogszabályzot, mennyibe kerül és hogy hogyan zajlik le ez az egész, kicsit félek mert nem jártam valami gyakran fogorvoshoz. Valaki?
van 2 fogszabályozós központ, az egyik a Zoltán utcában, a másik a Rottenbiller utcában(az újabb, és jobb is) érdemes az egyiket felkeresni, és egy konzultációt megbeszélni (ingyenesen van) utána amit javítani kell, azt saját fogorvossal ki kéne javíttatnod- pl lyukas fog, ínyvérzés-ha ilyen van
ezután, ha "készen állnak" a fogaid, akkor lepolírozzák, és felragasztják az ún. bracketteket, majd ebbe fűzik bele a drótot, amit kezelésenként cserélnek és húznak, ez lesz a fájdalmasabb része a dolognak. kb. 1,5-2 év amíg szabályoznak, de ez az egyenetlenségtől is függ. utána elvileg kell éjszakai fogszabi, hogy ne álljon vissza a fogad, de az már nem vészes:)
árban: ha állami helyre mész (mint a fent említett 2 hely) ott ingyenes, magánrendelőben elég drága...
nekem 2,5 év alatt rendbehozták a számat, igaz magánrendelőben voltam, de megérte az árat:)
jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!