Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van aki nem jött össze fiu/lán...

Van aki nem jött össze fiu/lány-al csak azért mert fogszabályzót viselt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálam ez biztos nem lenne kizáró ok.

az már annál inkább, ha rondán, csálén állnának a fogai, és nem törődne velük.

2009. márc. 31. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Még sosem tetszett meg olyan srác/lány, aki fogszabit viselt, tehát fogalmam sincs.

De szerintem ha szeretném, és tetszene nagyon akkor ez annyira mellékes lenne, hogy szinte észre se venném.

Persze remélem tisztán tartaná meg minden és nem valami idétlen fogszabályzót viselne, hanem elfogadhatót.

2009. ápr. 1. 08:52
 3/11 A kérdező kommentje:
mien az az idétlen fogszabályzó?:D
2009. ápr. 1. 09:21
 4/11 anonim ***** válasza:

olyan kis cuccokkal díszített színes meg mindenféle van rajta.

A kiscsajok azt hiszik szép közben meg nevetséges, gyerekes és idétlen.

2009. ápr. 1. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellett volna fogszabályzót hordanom, de nem tettem, kb hasonló okok miatt, mint amikre te is gondolsz... Most meg bánom! Addig hordd, amíg egy év alatt is helyreáll a fogad, ne pedig 30 éves korodban kapj észhez, hogy mit rontottál el. Szerintem ha tetszel valakinek, annak fogszabályzóval is tetszenél!
2009. ápr. 1. 12:10
 6/11 A kérdező kommentje:
ebben reménykedem én is...:D am 17 vagyok és én is bánom h nem lett mégkorábban....:S
2009. ápr. 1. 15:33
 7/11 anonim válasza:
Hát nem is tudom... Nekem nagyon bejönnek a fogszabályzós fiúk:D Persze csak az, aki helyes is mellette. Olyan szexiii
2009. szept. 25. 23:45
 8/11 A kérdező kommentje:
jeeeeee :D
2009. okt. 13. 23:36
 9/11 anonim válasza:

Nekem a lányokon nagyon is tetszik a fogszabályozó, és ha előtte nem is tartottam vonzónak a lányt, de ha meglátom később hogy neki is az van, akkor már egyből megragad rajta a szemem.. És mindig azt akartam, hogy fogszabályzós lánnyal jöjjek össze, ami nem sikerült sajnos :( de volt neki csak jóval a megismerkedésünk előtt.

F/21

2010. jan. 18. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Én inkább direkt a fogszabályzós pasikra hajtok. Imádom. nagyon szexi tud lenni :))
2010. febr. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!