Fogszabályzót szeretnék. Mitől függ, hogy hány évig kell hordanom és hogy mennyibe kerül?
A fogaid állapotától függ hogy mennyi ideig kell hordanod! Az ára a dokitól/klinikától függ!
De szerintem minnél előbb csináltasd meg,bár nem tudom hogy most hány éves vagy,de lehet kérni TB támogatást!
Nálam egyébként az a baj, hogy a 2 első fogam eléggé kiáll, és így a mellette lévők (2 oldalt), pedig befele.
És köszi a gyors válaszokat!
Am 16/F
Én 16 éves lány vagyok és én most csináltatok fogyszabályzót, június 16-án teszik fel felülre :)
Én amikor a fogorvosomnál voltam ellenőrzésen, akkor megkérdezte, hogy voltam-e már fogszabályzáson, én mondtam hogy nem, erre ő ajánlott egy doktornőt és fel is hívta, ott helyben időpontot is kaptunk konzultációra. Szerintem először mindenképp a fogorvosodnál érdeklődj, vszleg ő majd tanácsot is ad, hogy hova, kihez érdemes menni. Én szlovákiai vagyok, de másoktól úgy hallottam, hogy MO-on lehet csináltatni sztk-ban is (nálunk még nem is hallottam olyan fogszabályzó orvosról, aki ne magánrendelőben dolgozott volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!