11 évesen olyan fogszabályzót szeretnék ami nem nagyon láctszik és nem "feltűnő". Mennyibe kerül egy ilyen?
most pont hogy trendi a fogszabályzó.:D közvéleménykutatást cisnáltam és kérdések / válaszok
Szerinted gáz a fogszabályzó?
90% Nem! Egyáltalán nem. Inkább legyenek szépek utána a fogai mint összevissza csálék!
10% Igen nagyon! Csak a GEEK-eknek van!
Szerinted miben tér el egy fogszabályzós lány egy nem fogszabályzóstól?
80% Sokkal higénikusabb mert ügyel a fogaira, hogy ne legyenek csálék később. Biztos nem egy lusta koszos csajszi lehet aki fogszabályzós!
10% Szerintem egyformák. Semmiben sem különböztet meg a fogszabályzó.
10% A nem-fogszabályzósok sokkal szebbeK!
Neked bejönnek a fogszabályzós lányok?
90% Igen! Szerintem nagyon aranyos. És ugye higiénikusabb is!
5% Nekem mindegy, a lényeg a szeretet
5% Fuj sosem járnék fogszabályzós csajjal!
Tehát láthatod, a fiúknak inkább bejön mint nem. :) Inkább mutasd büszklén hogy te odafigyelsz fogaidra és nem akarsz olyan lenni 20 évesen akinek több szeme van mint foga! :)
Szerintem sem gáz, van egy barátnőm, akinek van, és a volt pasimnak is volt... Cuki volt nagyon xD
A barátnőmnek szinte észre sem vettem, hogy berakták, pedig neki hagyományos van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!