Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon félek a fogorvostól...

Nagyon félek a fogorvostól :s. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Persze,azt tudom,hogy a legtöbb ember fél..De én a szokásosnál is jobban..Fogszabályzó kell nekem,mert nagyon görbék a fogaim,és ezért a fogorvos elküldött röntgenre(ahol ma voltunk),mert nekem még nagyon sok tejfogam van pedig már nem kéne..Szóval elküldött röntgenre,hogy lássa,melyik tejfogaim mögött vannak már a csontfogak,és melyikeket kell kihúzni..Ahogy jöttünk hazafele,megnéztem azt a felvételt,és nagyon sok tejfogamat kikell húzni,vagy 10et láttam amimögött ott bújtmár a végleges fogam...Én a tejfoghúzást még elviselem,abba csak azt nem szeretem hogy elzsibbasztják a számat:D. De láttam a felvételen hogy az egyik tejfogam gyökeres,és most még jobban parázok..Mert már volt egy gyökeres tejfogam,amikor azt kihúzták,azthittem ott halokmeg anyira fájt :/..Ez most mégjobban megrémített,meg még valami..Van egy plussz fogam.A szájpadlásomon,és azt is kikell húzni(kioperálni)..Nem szeretném a doki előtt a hisztis kiscsajt játszani,de tényleg nagyon félek..Most inkább a gyökeres fogam miatt..Kedden megyek fogorvoshoz..Aztse tudom elmerek-e egyáltaláb menni.Apukám visz de akkoris..12/L..
2011. júl. 22. 12:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon jó a blogod ^^.

Holnap délre megyünk,és kihúznak még egy(vagy kettő pontosan nemtudom :D) tejfogamat,és leveszik a mintát(: Egyáltalán nem félek,és alig várom,hogy már fennt legyen a fogszabályzóm :)

2011. aug. 2. 15:47
 22/23 anonim ***** válasza:
(a blogos vagyok:D) na az tök jó, hogy nem félsz :)) én is várom már h feltegyék... amúgy Te is írhatnál blogot, ha van időd,tök jó dolog :)
2011. aug. 2. 16:25
 23/23 A kérdező kommentje:

Mintát vettek,és kihúztak egy tejfogamat:D

Már nem is kell többet húzni,és jövőhéten csütörtökö felteszik a fogszabályzót. rózsaszines lesz.:D

2011. aug. 3. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!