Iszonyatosan félek a fogorvostól, de ma foghúzásra megyek. Mire gondoljak közben, hogy hamarabb túl legyek rajta?
a pálinka jo ötlet, de sajnos szoptatok, van egy fél éves kisfiam.. azt hiszem rá fogok gondolni.. mert sose hagytam még egyedül 10 percre sem, most meg otthon marad apával:))
:(
Amint kimész a rendelőből vegyél be azonnal egy fájdalomcsillapítót. Ne várd meg míg kimegy az érzéstelenítő.
Am a húzásból nem fogsz érezni semmit, nekem a szuri sem fájt, pedig attól jobban féltem. :)
Gondolj arra, hogy mennyivel szerencsésebb vagy, mint az ősember, akinek ha fájt a foga, se érzéstelenítő, se fogorvos nem volt.
Egy fogat kihúzni kőkorszaki eszközökkel és tudással, na az nem lehetett semmi. Ehhez képest a mai kor emberének már a fájdalmat se kell elviselnie.
nekem is húzták a fogamat és egyáltalán nem fájt...
mert 2 érzéstelenítőt adtak be és a húzást nem éreztem...komolyan én se hittem el de így van. a szuri fájt egy picit csak...:)
de vár még rám egy foghúzás és már nem félek tőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!