Eszméletlenül félek a fogorvostól. Valami segítség vagy tipp?
Fogalmam sincs hogy győzzem le a fogorvostól való félelmemet. Semmitől nem félek, nem is tartok, nincs különféle fóbiám, minden csúszómászót imádok szóval minden amitől legtöbben félnek én nem így soha nem kellett megbírkoznom semmi ilyesmivel. Viszont ha fogorvohoz kell mennem besokkolok. 16 évesen pl csak bekellett ülnöm a fogorvosi székbe és sírva fakadtam, remegtem.
Tudom hogy ennek a hátterében az áll hogy kis koromban nagyon sokszor kellett mennem, mindig fogorvos húzta ki a fogaimat, sok fájdalmat okozott és ez így meg marad... de ma mennem kell és nem akarok nagy ló létemre sírva fakadni mint egy kislány...
Valaki nem tudna valami tippet adni mit tegyek?:D
Elölre is köszönöm szépen!
Örülök :) Egyébként én most 30 éves vagyok, és tiszta ciki, hogy csak ilyen "idős" koromra jutottam el idáig, de hát ez van. Én pl. gyerekkorom óta nem vagyok pasi fogorvoshoz menni, mert a gyerekkori egy hentes volt, csak nőhöz vagyok hajlandó menni. De bevált :)
Válassz jól dokit (ha pesti vagy, ajánlhatom az enyémet), és ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!