(gennyes) Ínygyulladás SOS házi praktika segítség?
Figyelt kérdés
Páromnak tegnap begyulladt a fogínye.Erősen vörös 3-4fog felett és mosás során vérzik.Erős szájszag kíséri.Házi praktikát szeretnék sürgősen.2011. júl. 31. 18:38
1/4 anonim válasza:
alapos fogmosás és öblögessen kamillateával..a listerine szájöblögető nagyon jó rá (tudom,hogy most sok helyen nincs bolt,csak ajánlom); ha nem javul,jobb ha orvoshoz megy:/
2/4 anonim válasza:
fogorvosi ügyelet + a felírt antibiotikum ;)
3/4 anonim válasza:
első vagyok: nem minden esetben kell antibio, nekem is elég csúnya ínygyulladásom volt,erős fájdalommal..orvos szépen letisztogatta, otthon kezeltem..aztán pedig fogkőleszedés, ha nem szüntetik meg ami miatt kialakul sajnos vissza fog térni..
4/4 anonim válasza:
A cserszömörcés szájvíz is nagyon jó, a gyulladásra Paradontax fogkrém. Borzalmas íze ven, felesbe kell használni a rendessel, akkor tűrhető, 7-800 egy tubus, de mivel felesbe használom és csak este, elég sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!