Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon félek a fogorvostól...

Nagyon félek a fogorvostól :s. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Persze,azt tudom,hogy a legtöbb ember fél..De én a szokásosnál is jobban..Fogszabályzó kell nekem,mert nagyon görbék a fogaim,és ezért a fogorvos elküldött röntgenre(ahol ma voltunk),mert nekem még nagyon sok tejfogam van pedig már nem kéne..Szóval elküldött röntgenre,hogy lássa,melyik tejfogaim mögött vannak már a csontfogak,és melyikeket kell kihúzni..Ahogy jöttünk hazafele,megnéztem azt a felvételt,és nagyon sok tejfogamat kikell húzni,vagy 10et láttam amimögött ott bújtmár a végleges fogam...Én a tejfoghúzást még elviselem,abba csak azt nem szeretem hogy elzsibbasztják a számat:D. De láttam a felvételen hogy az egyik tejfogam gyökeres,és most még jobban parázok..Mert már volt egy gyökeres tejfogam,amikor azt kihúzták,azthittem ott halokmeg anyira fájt :/..Ez most mégjobban megrémített,meg még valami..Van egy plussz fogam.A szájpadlásomon,és azt is kikell húzni(kioperálni)..Nem szeretném a doki előtt a hisztis kiscsajt játszani,de tényleg nagyon félek..Most inkább a gyökeres fogam miatt..Kedden megyek fogorvoshoz..Aztse tudom elmerek-e egyáltaláb menni.Apukám visz de akkoris..12/L..
2011. júl. 22. 12:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Második voltam..

Na, tegnap voltam fogdokinál. Nem mondom, hogy élveztem, de túl vagyok rajta! :) Te is gondolj arra, milyen jó lesz majd utána. Egyébként nekem az érzéstelenítő beadása a legrosszabb, a többihez már inkább csak türelem kell, az már nem fáj, max. kellemetlen. Szóval a szurinál szorísd a karfát, vagy ami a kezedben van. Pár másodpercig elég vacak (nekem legalábbis), azt muszáj kibírni, aztán már jó.

Ja, és vigyél egy kedvenc apró plüss állatot. Tudom, hogy nem vagy már dedós, de talán meghatja a dokit, és még kíméletesebb lesz.

2011. júl. 23. 11:32
 12/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Valami apró plüssálatot biztosan viszek :$ :)

2011. júl. 23. 13:42
 13/23 A kérdező kommentje:
2 óra múlva megyek a fogorvoshoz.:/
2011. júl. 26. 12:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Drukkolunk !! :))
2011. júl. 26. 13:00
 15/23 A kérdező kommentje:

Jajj köszönöm :)

szurit most nem kaptam,csak sprayt mert most csak egy tejfogamat húzták ki.Nem fájt,csak olyan kellemetlen érzés volt.Holnap kihúzzák a szájpadlásomról a fogamat,akkor kapok szurit,de már nem félek :).A fogorvos is nagyon kedves,és ez nálam sokat számít..az asszisztense közbe meg mesélte hogy amikor ők gyerekek voltak úgy húzták ki a fogukat,hogy az ajtókilincsre köttöték,és várták hogy bejöjjön valaki..:D

Holnap is írok,miután kihúzták a szájpadlásomról is a fogamat :).

2011. júl. 26. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden rendben ment! :)))
2011. júl. 26. 16:24
 17/23 A kérdező kommentje:

Reggel mentünk,hogy kiszedjék a szájpadlésomról a fogamat.Előszőr valami zselét kentek oda a fogam köré,és egy kicsit elzsibbadt.Utána adta két injekciót,de már beszélni sem tudtam ><..de nem bajmert elgaláb nem fájt,ahogy kiszedték onnan a fogamat,csak nagyon kellemetlen érzés volt. Még most vérzik,és a zsibbasztó hatása sem múlt el teljesen,mert nem nagyon tudok beszélni,de örülök hogy túl vagyok rajta :).

Már csak egy tejfogamat kell kihúzni,azátn le veszik a mintát,és majd felteszik a fogszabályzót.:)

2011. júl. 27. 10:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Gratula!! Akkor a nehezén már túl vagy, látod nem is kell annyira félni tőle. :))
2011. júl. 27. 10:31
 19/23 anonim ***** válasza:
igen:) (az utolsó voltam :D
2011. júl. 31. 09:10
 20/23 anonim ***** válasza:
az én blogom az (az előző komit is én írtam csak nem láttam, hogy 2 oldalas a válaszlista) :))
2011. júl. 31. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!