Mi a fogvésés? Olyankor felvágják az ínyt? Nagyon vérzik? És kb meddig tart?
Na közben én is hazaértem fogorvostól.
El kell mesélnem hátha valakinek segít még a történetem..:)
Oda értem a rendelőbe, csomóan voltak. Meghallottam a fúrót na mondom köszönöm szépen én hazamegyek.
Kimentem a rendelő elé levegőzni kicsit. Kint álltam kb 10 percet erre jön ki a doktornő mosolyogva hogy "beköpték magát itt a többiek hogy kint áll" Na mondom :D köszönöm baromi kedvesek vagytok :D
Bementem. Közöltem a doktornővel hogy én eléggé félős vagyok ( szerintem jó ha tudja hogy álljon hozzám..)
Megnézte a fogam. Ínyig volt törve. 5 éve rohadt konkrétan ( csúnya szó de így van..)
Megkaptam a szurikat ( 2-t kaptam. Egyet szájpadlásra egyet pedig a külső ínyre, fog mellé ) Kimentem. Kb 10 percig ültem, mikor behívott
Látta rajtam hogy félek szerintem mert remegve adtam oda neki a taj kártyám is.
Hátradőltem. Teljes pánikban voltam. Úgy voltam vele hogy jólvan most már lesz ami lesz. Felkészültem a lehető legnagyobb fájdalomra.
Hozta a fogót, jött a férje megfogta a fejem hátulról és elkezdte feszegetni a fogam.
Konkrétan semmit nem éreztem. Azt éreztem hogy feszül, és húz, de fájdalom nem volt.
Kb 10 mp volt az egész és kint is volt az a csúnya fogacska ami megkeserítette az életem kb :D
És én ezt halasztottam kb 4 évig mire rászántam magam. A nagy semmi.. Nekem konkrétan ínyig volt törve. Nem látszott a fogam csak egy ilyen kis csonk, de mégis kiszedte a doktornő.
Azt hittem mehetek szájsebészetre, ahol jönnek a nagy fogókkal meg emelőkkel, vésőkkel és kikapargatják darabonként a fogam.
De nem.
Most épp szedem ki a gézbucik lassan mert 2 óráig ott kellett tartanom.
Remélem nem lesz semmilyen szövődmény és most már fájdalom sem.
Annyi sz*rt éltem át én már fogászaton hogy az leírhatatlan.. ( kiskoromban a pálinkás fogorvos, aki alkohollal érzéstelenített mert rajtam sprólota meg az érzéstelenítőt, a másik orvos aki 4 érzéstelenítőt adott de még úgy is sírtam azt mondta hogyha még egy hangot kiadok akkor kilehet menni...)
Szóval most kicsit büszke vagyok magamra hogy ezt megcsináltam..
Csak ne legyen szövődmény..:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!