Letört az egyik "hátsó" fogam viszont a gyökér bennmaradt, mi a teendő ilyenkor, felvágják az ínyem vagy még menthető/felépíthető?
ha jó az orvosod, akkor nem fogja kihúzni.
nekem sajnos volt egy fogam, ami a fogmosás ellenére nagyon tönkre ment. de olyan szinten, hogy csak a gyökere maradt meg.
el mentem, hogy kihúzatom, azt mondta a doki: "már miért húznánk ki?"
Ki gyökér kezelte, és gyönyörű szépen felépítette. Azóta semmi problémám vele:)
22L
ja, már látom, hogy gyökér kezelt fog!:)
Remélhetőleg neked is szépen felépíti:)
második vagyok!
hát igen a bölcsességfogat inkább kihúzzák, ha probléma van vele. Az amúgy is könnyen romlandó fog, és szinte nincs is gyökere. Nagyon könnyen kijön, nem fog fájni a húzás:)
Köszi a tapasztalatokat! :) Nekem is csak a gyökér van bent... alig látszik valami... :( és mostanában elég durván fáj is. :(
Egyik válaszoló: Neked tb-re építette fel vagy fizettél érte?
Első vagyok. A kisfiamnak letört elől csütörtökön a metszőfogából, ellökték az iskolában a folyosón. Neki a fogdoki a hiányzó részt ingyen építette, igaz a körzetihez mentünk. Nem is látszik, hogy le volt törve.
Második válaszadónak: Köszi a bíztatatást, de én ettől még nagyon félek a húzástól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!