Foghúzás után, ha bennmaradt egy szilánk kilökődhet magától?
A helyedben visszamennék a dokihoz vagy legalább is megkérdezném tőle telefonon. Biztos ami biztos alapon.
Kissé aggasztana, hogy esetleg betokosodhat, vagy begyúlladhat.
Nekem is most húzták a fogam pár hete.. És mintha én írtam volna a kérdést, nekem is maradtak benne szilánkok.. Kipiszkáltam nem is 1et, de még van benne és rendszeresen szedem a fájdalomcsillapítot. Nekem magándoki húzta és furcsálltam, hogy nincs pohárka, hogy öblítsek.. Aztán olvasgattam foghúzásról és kiderült, hogy nem lehet öblögetni, mert gátolja a véralvadást..
Ki fog lökődni magától, nekem ezt mondta, meg a friss sebet nem fogja megpiszkálni ( ha van esze ) , hogy kihúzza a szilánkot..
De azért, ha nem tiszta a lelkiismereted menj el és nézesd meg ;)
Azért az biztosan számít mekkora darabkák maradtak hátra.
Esetleg megpróbálhatsz más körzetihez menni.
A miénk példáúl már akkor megkérdezi, hogy alsót vagy felsőt húzzon mielőtt kinyitnád a szádat. Mást sem csinál csak fogat húz. Az is rendszerint beletöri. Így elmentem másik körzetbe, és átvettek.
Nem most először húzták már a fogam, és eddig mindig kiöblíthettem a számat utána, legalább egyszer. De nem ez volt az egyetlen melléfogása. Nem fáj, úgyhogy egyenlőre várok, hátha kijön magától.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!