Foghúzás után bennmaradt fogdarab?
Mindenképp szedesd ki mert rondán begyullad majd.
Aztán válts elmex fogkrémre meg zselére!
Nekem fél éve rohamosan kezdtek romlani a fogaim az egyik annyira legyengült hogy a fele letört és széthasadt..
Per pill elég csehül állok anyagilag az sztk-s dokira meg nem bízom ezt a fogat, uh kb fél éve elmexxel kezelgetem a fogaimat, azóta nincs több új szuvasodás, a régi pontszuvasodások is halványodnak a félbetört kisörlő fogam meg egész jól bírja, egyáltalán nem érzékeny!!
Nekem volt már ilyen : szépen kilökődött magától!
De nekem amúgy is fantasztikus a szervezetem (soha még egyetlen sebem sem gyulladt be, sebhelyeim sincsenek), nem biztos, hogy ez nálad is működik.
Nekem egy fog egyik gyökérdarabja maradt benn, már kb 8-10 éve. Szépen benőtte az íny felűlről, nem gyulladt be soha. Valószínűleg az a rész ép volt, sőt az is lehet, hogy eleve gyökérkezelt (idegelölt) fog volt, nem emlékszem már.
Most híd van fölötte, a fogdoki ki akarta szedetni, de mondtam neki, ha 5-6 évig nem volt vele gond, nem vérengzünk, ha valami gubanc van akkor is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!