Egy rossz fogam van de ezt, addig húztam, hogy inyig letört gondolom, hogy fogvésés vár rám. Kérlek ha valaki átélt ilyet meg osztaná velem, hogy ez milyen?
Én tehesség alatt daráltam le a bal 6-ost fönt
annyira féltem,h utánna is 4 évembe került mire elmentem dr-hez(akkor is egy kiesett tömés miatt).Akkor a dr rábeszélt,h azokat a töveket bizony ki kellene szedni.Nem fájt még,de ráálltam,de egy teljes hétig remegtem előtte.Most már csak röhögök saját magamon.Az érzéstelenítést addig adják,amíg kéred.Csak annyit éreztem,h matatnak a számban...mondjuk kaptam annyi szurit,h még a torkom és a fülek tájékán is tompa tapintásúnak éreztem a bőrt. :) Szóval úgy kiszedte mind a két tövét,h meg sem éreztem.Ráadásul a hosszú töve miatt félő volt,h átlyukad az arcüregem,de szerencsére megúsztam.(Akkor kellett volna a szájsebészet).Másnap csak azt érztem,mintha megütöttem volna az arccsontomat,de ez csak 1 napig tartott.A sebet természetesen óvni kell,de ennyi.Szóval semmmi riogatót nem tudok írni...pedig ha vki fél az én vagyok...29 évesen képes vagyok a férjemnek sírni odafelé a kocsiban,h én nem akarok bemenni :) :) :)
Szia!
Nekem is volt ilyen problémám. Érzéstelenités aztán pikk-pakk kiszedték. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!