Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Holnap mennem kell fogászatra....

Holnap mennem kell fogászatra. Mi várhat majd rám?

Figyelt kérdés

Sajnos a fogam szinte az ínyemig teljesen letört.

Valószínűleg már lyukas volt, de sohasem fájt ha lett volna valami jele akkor már sokkal hamarabb elmegyek vele.

És most sem fáj amúgy abszolút, szerintem gyulladva sincsen.

Ilyen foggal mire számíthatok rögtön húzni kell?

2011. febr. 3. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer az egyik ismerősömnek is letörött a foga egy csúnya esés miatt, és neki kipótolták. Ha nincs gyulladás, vagy szuvasodás, akkor szerintem nem húzzák ki.
2011. febr. 3. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Ami a letőrt fogat olleti valószínű,hogy gyökérkezelt volt már elötte és ezéert nem fáj,sajnos a gyökérkezelt fogak sokkal porózusabbak mint a többi.Ami történi az .hogy először a doki sinál egy RTG,hogy meglássa milyen a gyökér lefutása,majd megbeszéli veled a fogeltávilítás menetét.Ne izgulj!
2011. febr. 3. 16:55
 3/3 anonim válasza:

Egy hét volt mire elszántam magam hasonló helyzetben, csak nekem fájt is.

Hihetetlen lesz, de fél óra várakozás - injekció - 15-perc újbóli várás a hatásra - majd a doki-bá 10 másodperc alatt kikapta. NEM FÁJT!

Ajánlom mindenkinek a Szentkirályi utcát (nappali műszakban)))

2011. febr. 14. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!