SZTK-s fogászatra kell mennem, még sosem voltam, nem tudom mi a menete?
Figyelt kérdés
Odamegyek simán és bejelentkezek? Már felhívtam őket, de csak kérdeztem, hogy h nincs tb-m akkor mi van. A nő azt mondta úgy is megnézik ingyen, de nem nagyon tetszett neki.. Nem tudom mit csináljak, nem akarok úgy odamenni, hogy majd elhordanak amiért nincs.. Ha röntgenezni kell mondjuk, azt is megcsinálják ingyen? (XIII. Visegrádi utcai rendelő amúgy)2011. jan. 31. 09:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem a röntgent biztos hogy nem csinálják meg ingyen.Azok a masinák elég sokat fogyasztanak.Bár aztán kitudja,lehet meg csinálják ingyen.Amúhy miért SZTK-BAN mész?Én biztos maszekhoz mennék.Vagy csak megnézetni mész?
2/7 A kérdező kommentje:
Már voltam, röntgeneztek is ingyen. Amúgy magándokihoz szoktam járni, de elég soká tart mire tud időpontot adni. Viszont vissza kell mennem szájsebészetre, de arra biztos nem megyek oda vissza..
2011. jan. 31. 13:00
3/7 anonim válasza:
Szintén zenész, engem is zavarna a szájsebészetre, de az SZTK-s nem szimpi.
Amúgy ha nincs TB-d, de van TAJ számod, akkor majd utólag elrendezed az APEH-hel. Ennyi.
4/7 Cory Rose válasza:
Köszi, értem. És erről majd számlát küldenek akkor?
5/7 Cory Rose válasza:
Hoppá, másik profilról vagyok bejelentkezve. :D Na mindegy.
6/7 anonim válasza:
Nem, hanem utólag követelik a biztosítás díját.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen értem hogyan fog ez történni, de mindegy is, majd észreveszem..
2011. febr. 1. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!