14 hetes terhes vagyok, mikor kell fogászatra mennem?
Szia!
Szerintem már most is elmehetsz, nincs időhöz kötve, de sztem jobb minél előbb túlesni rajta.
Én most vagyok 19 hetes, de már a 9. héten letudtam a fogorvost. Hála istennek nem volt semmi gond, csak a fogkövemet szedte le, és azt ki lehetett bírni. (amúgy én nagyon félek a fogorvostól :)
A terhesség alatt továbbra is ajánlott a rendszeres fogorvosi ellenőrzés, de majd meglátom, mert eddig nincs semmi problémám, pl. fogínyvérzés, fájdalom stb., ha lesz csak akkor megyek a közelébe:)
Boldog babavárást!
Szia!
Engem még az elején (kb 10-12hetesen)elküldött a dokim,csak egy sima ellenőrzésre. Ott kaptam egy igazolást, hog minden ok, a védőnő beírta a kiskönyvembe, majd javasolta, hogy még egyszer menjek majd el a 6.hónap környékén. (Még nem mentem, bár már 30.hetes vagyok...ki szeret fogdokihoz menni??:-)))
Szia!
Én már voltam a mult héten akkor 12 hetes voltam! Én is nagyon félek a fogorvostol de jobb volt tulesni rajta:D!
Nincs semmi aminek nagyon örülök csak egy foginyvérzés:)!
Sztem menj el és nézesd meg!
Nincs időhöz kötve. Ha nincs problémád, nem rosszak a fogaid, akkor szerintem ráérsz majd kb. a 25. héten menni, mert addig még romolhat, (sőt úgy hallottam, hogy a terhesség vége felé romlik jobban) de ha már régen voltál fogászaton és esetleg rossz fogad is van, akkor minél hamarabb ajánlott megcsináltatni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!