Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes terhes vagyok, mikor...

14 hetes terhes vagyok, mikor kell fogászatra mennem?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem már most is elmehetsz, nincs időhöz kötve, de sztem jobb minél előbb túlesni rajta.

Én most vagyok 19 hetes, de már a 9. héten letudtam a fogorvost. Hála istennek nem volt semmi gond, csak a fogkövemet szedte le, és azt ki lehetett bírni. (amúgy én nagyon félek a fogorvostól :)

A terhesség alatt továbbra is ajánlott a rendszeres fogorvosi ellenőrzés, de majd meglátom, mert eddig nincs semmi problémám, pl. fogínyvérzés, fájdalom stb., ha lesz csak akkor megyek a közelébe:)

Boldog babavárást!

2008. nov. 25. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem még az elején (kb 10-12hetesen)elküldött a dokim,csak egy sima ellenőrzésre. Ott kaptam egy igazolást, hog minden ok, a védőnő beírta a kiskönyvembe, majd javasolta, hogy még egyszer menjek majd el a 6.hónap környékén. (Még nem mentem, bár már 30.hetes vagyok...ki szeret fogdokihoz menni??:-)))

2008. nov. 25. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Én 6 hónapos vagyok. Még nem voltam fogdokinál, de szerintem nem is fogok menni. Felesleges stressznek tűnik számomra. Persze, ha fájni fog a fogam, akkor muszáj lesz mennem. Addig pedig Corsodyl szájöblítő és sok fogmosás.
2008. nov. 25. 10:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már voltam a mult héten akkor 12 hetes voltam! Én is nagyon félek a fogorvostol de jobb volt tulesni rajta:D!

Nincs semmi aminek nagyon örülök csak egy foginyvérzés:)!

Sztem menj el és nézesd meg!

2008. nov. 25. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Nincs időhöz kötve. Ha nincs problémád, nem rosszak a fogaid, akkor szerintem ráérsz majd kb. a 25. héten menni, mert addig még romolhat, (sőt úgy hallottam, hogy a terhesség vége felé romlik jobban) de ha már régen voltál fogászaton és esetleg rossz fogad is van, akkor minél hamarabb ajánlott megcsináltatni.

Minden jót!

2008. nov. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!