Normális, hogy 20 évesen még van tejfogam?
Figyelt kérdés
Az eddigi maradandó fogaim is nagyon nehezen jöttek ki, sokat a fogorvos húzott ki, mert ki sem akartak majdnem jönni. Fogszabályzóm is volt ez miatt. Most elöl a fogaim már maradando fogak, de hatul, mindenhol az utolsó kettő még tejfog, tehát még van 8 tejfogam és semmi bajuk. Rendszeresen járok fogorvoshoz, de nem mond az orvos soha semmit róluk. Mi lesz velük? Lehet, hogy nem is fognak maradandó fogaim nőni?2011. jan. 12. 22:47
21/23 anonim válasza:
Na a sok fogorvos.. :D
Nekem is van 20 évesen egy tejfogam (bal alsó 5), röntgenezve is voltam, nem volt alatta csontfog, így nem esett ki. Azóta is vígan elvan egy töméssel.
Másik érdekes, hogy az egyik szemfogamnak óriási gyökere volt, az se akart kiesni, és elkezdett mögé nőni a csontfog. (a maradandó fog kifejezés nálam kétértelmű lenne :D )
22/23 anonim válasza:
Te teljesen más dologról beszélsz, mint amiről ezalatt a kérdés alatt szó volt.
Az egyik "fogorvos".
23/23 anonim válasza:
Elolvastam, tényleg, elnézést "fogorvosok". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!