Ezt hogyan akarja megoldani a doki?
Én is hasonló cipőben járok!
Ha jól értelmezem a leírást. 18 éves vagyok, és 3 éve vették észre, hogy a két tej szemfogam még megvan, és hogy ez nem olyan jó. Elküldtek röntgenre, és észrevették, hogy a két csont szemfogam egymás felé fordulva nem lefelé, hanem egymás felé igyekszik. Kihúzták a tej szemfogaimat. Elmondták, hogy vagy feltárnak, vagy kapok egy műanyagot, amitől nem tudom becsukni rendesen a számat, így serkentve a csontfogak lefordulását. Na ez az ami nem jött össze, miután párszor letörtem ezt a zavaró műanyagot. Így kaptam egy-egy rugót a kis metszőfogak és a kis őrlőfogak közé, hogy kitágítsák, helyet teremtve a szemfogaimnak.
"Aztán", tavaly január 29-én (pont a születésnapomon) felvágták a szájpadlásomat. Egy laza másfél órás műtét volt (csak mert komplikációk léptek fel), felrakták az ún. bracketeket, majd összevarrták. Nehéz elképzelni, de az ínyed alatt van a fogszabályzó, abból egy drót jön ki, kapcsolódva a már meglévő külső részhez.
Egyáltalán nem zavaró, és még mindig jobb, minthogy ki legyen pótolva műfoggal a helye.
Szóval én javaslom, nem borzasztó. Legfeljebb az ára, mivel elmúltál 18 és a TB már nem támogatja, ha jól tudom.
Azt, hogy mennyibe kerül nem tudom megmondani, mert nekem ingyen volt még akkor. Nem fáj, mondjuk nekem elmúlt a műtét végére az érzéstelenítő hatása, de akkor már csak a összevarrás volt hátra, így nem kaptam új injekciót.
Nekem is kivették a felső bölcsességfogakat, amik még nem voltak kibújva. Azt kell, hogy mondjam, hogy az jobban fájt, mint a feltárás....mondjuk azt egy nő végezte, aki ráadásul nem jól magyarázta el, hogy hol a műtő, tehát 2 épület között ingáztam, mire meglett a doki, mivel addigra ő engem keresett....így kétszer kaptam érzéstelenítőt....de mind1, az nekem kellemetlenebb volt.
De inkább csináltasd meg, én azt mondom!
Az előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!