Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudom kihúzni a fogamat...

Hogyan tudom kihúzni a fogamat magamnak ugy hogy ne fájon?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, kivéve ha tejfog.
2010. dec. 19. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Kalapáccsal szilánkosra töröd a lábad, és nem fogo érezni a foghúzást;)
2010. dec. 19. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd fogorvosra.
2010. dec. 19. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Az még nem jutott eszedbe, hogy elmész egy dokihoz??

Mert ad injekciót és kiszedi úgy, hogy meg sem érzed. Ha félsz a szuritól, kérj előtte érzéstelenítő zselé/spray-t, és akkor azt sem fogod érezni. Amúgy bátran lehet próbálkozni magadnak, mert nem nagyon tudsz 100%-osan sterilizálni, elfertőződik és utána télleg olyat csinál a doki ami már fáj.. Arról nem beszélve, hogy lehet, hogy el van teljesen szuvasodva a fog, akkor is teljesen ép lehet a foggyökér.. De ha véletlen sikerül kettétörnöd a fogat, nah az még nagyobb gáz, mert az tényleg fáj..

Szal tényleg inkább fogorvos

2010. dec. 19. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Tényleg fogorvossal. Én a tejfogakat mindig magamnak szedtem ki, igaz, már annyira meg voltak anno lazulva, hogy maguktól kijöttek, de csontfogat semmiképpen sem.
2010. dec. 19. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy 8-10 évig egyáltalán nem mosol fogat, és elszívsz mellé napi 1-2 doboz cigit, meg megiszol úgy egy liter alkoholt, akkor olyan fogággyulladásod, hogy gyakorlatilag maguktól kiesnek a fogaid, nem is kell huzigálni.
2010. dec. 19. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:

*fogággyulladásod lesz

De ha megemeled a cigi meg pia adagját, akkor csökkentheted az évek számát, de 6 év alá nem nagyon fogsz tudni menni.

2010. dec. 19. 23:14
 8/9 anonim válasza:

Szerintem sokkal egyszerűbb egy házi skorbutot előidézni. Nem kell akkor szórakozni a 6-8 meg mittomén hány évvel meg a kismillió forintal amit bele kell adnod a dohányba stb. A lényege az hogy huzamosan nem veszel magadhoz semmien formában c-vitamint. Ezalatt azt értrem nem eszel gyümölcsöket zöldségeket semmien viteminkészítményt, nem iszol gyümölcslevet, még növényi eredetű italokat sem azokban is lehet c-vitamin. Csak húst eszel és kenyérféléket, tejtermékeket, tojást (nem gyümölcsös vagy paradicsomos vagy ilysmin kenyereket) a legjobb ha megnézed a tartalom listát a dobozokn zacskókon hogy ne legyen c vitamin. Felhívom figyelmed hogy a c-vitamin nem más mint az aszkorbin-sav ne hagyd megtéveszteni magad. Ha sikeresen kialakítottad a skorbutodat, nem kell aggódni, akármeik fogad is fály magától kihullik!

remélem hasznosnak találtad a válaszomat

2011. jan. 7. 13:30
 9/9 anonim válasza:
j
2011. jan. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!