Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kell egyszerűen MAGAMNA...

Hogyan kell egyszerűen MAGAMNAK kihúzni Tussal a szemem?

Figyelt kérdés
lehet h nagyon bénának hangzik, de nem tudom magamnak kihúzni, hiába húzom meg ceruzával előtte... segítsetek, hogy hogy lehet a legegyszerűbben anélkül, hogy ennyi macera lenne vele...
2009. okt. 8. 16:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak gyakorlással tudsz ezen segíteni, először nekem is mindig kissé remegős volt, nem teljesen egyenes, de mióta reggeli rutin lett, már félálomban is megy:) 17/L
2009. okt. 8. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
vegyél filctust!:) azzal nagyon egyszerü!ecsetessel én se tudok dolgozni pedig sminkesnek tanulok!:)
2009. okt. 8. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

sztem is csak gyakorlás kérdése az egész, már kb 5x kipróbáltam, az egyik szememet szépen kihúzom a másiknak csak a fele jo:D de hát nah majd belejövünk;)

17/L

2009. okt. 8. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
a ferde ecset is jó megoldás lehet, de csak akkor vedd meg ha már tényleg nagyon sokat próbálkoztál és totál nem megy, mert nem egy olcsó dolog (már akinek, persze). igazából tégelyes tushoz találták ki, de én simán a tus saját ecsetjéről szoktam letörölgetni vele és úgy húzom meg :)
2009. okt. 8. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi aranyosak vtok.!

és hogy húzzátok ki? mármint, hogy széthúzzátok a szemeteket, vagy vmi..?

2009. okt. 9. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:

igen, becsukom, akkor a középső és mutató ujjammal kicsit széthuzom a külső szemzugot

aztán belülről kifelé haladok és nagyon ügyelek rá hogy jo közel a pillákhoz, már majdnem a pillákat festem:D

(am filcessel tényleg könnyebb, de sztem nem huz olyan szép vékony vonalat, először én is azt használtam, de a vékony ecsetes amugy szebb ha már tud vele bánni az ember)

először vegyél 1 olcsobbat és azon gyakarolgasd otthon, ha már megy akkor mehet az ecsetessel is(én am miss sporty kék-fekete tubusban lévő ecsetes tust használok, szép vonalat huz:)

2009. okt. 11. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak gyakorlás kérdése, de menni fog. És én nem ajánlom a filceset mert sztem túl vastagat húz :S De eleinte gyakorlásnak megfelel :)
2009. okt. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!