Egy tejfogam mozog és nem merem kihúzni, hogyan húzzam ki? Kicsavarjam?
Mikor gyerek voltam madzagot vagy damilt kötöttünk rá a másik végét a kilincsre, majd becsaptuk az ajtót.
Hipp-hopp kijött!
Volt ami magától esett ki, de szerintem álmomban le is nyeltem párat.
engem pl. egyszer amikor kicsi voltam annyira idegesített hogy már egy kicsit is mozog a fogam, hogy nem tudtam mással foglalkozni csak azzal. állandóan piszkáltam babráltam, míg jobban meg nem mozdult. ekkor bementem a fürdőszobába zsepivel, és megfogtam egy picikét fölfelé húztam de nem éreztem, és elkezdtem csavarni. addig-addig csavartam, míg éreztem h: jéé ez mért csavarodik ilyen könnyen? lassan kiemeltem a kezemet, és nolám a kezemben volt a fogam.:D ne félj.:) eleinte én is féltem, mert a legelső fogamat apu húzta ki neekm és nem volt a legjobb érzés.:S:D aztán megjött a bátorságom, és hát ahogy én észrevettem egyre többször húztam ki a tejfogaimat.:) nagyon büszke voltam magamra.:D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!