Orrmandula okozhat rossz lehelet?
Figyelt kérdés
Már több éve folyton be van dugulva az orrom, emellett fogmosáskor veszem észre, hogy jön fel a torkomból egy átlátszó takonyszerű váladék. Voltam tavaly fül-orr gégésznél, aki nem talált semmit, de azt mondta az orrmandulám nagyobb mint az átlag, de annak 18 éves korra el kell sorvadnia. Jelenleg 20 vagyok, és még mindig ilyen az orrom. Emellett ez a takony a nyelvemre is ráül, ami miatt kellemetlen a leheletem, hiába kaparom nyelvkaparóval. Szerintetek lehet ennek köze a lehelethez, visszamennek orvoshoz vagy tényleg csak várni kell? A fogaim amúgy jók.tegnap 15:28
1/3 anonim 

válasza:

Allergiád, orrpolipod, krónikus arcüreg gyulladásod is lehet.
Nekem aznévtizedekig tűrt hátracsorgó váladéknak, a folyton bedurranó arcüreg és állandó takonykór bajomnak, a sós vizes orrmosás, és az allergia elleni gyógyszer+orrspré vetett véget.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos az orrmosást már próbáltam. Milyen allergiagyógyszert szedsz? Persze ha nem vényköteles
tegnap 16:49
3/3 anonim 

válasza:

De, vényköteles. Eonic tabletta és Mometazon spré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!