Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet ez az ürülék...

Mitől lehet ez az ürülék szagú lehelet?

Figyelt kérdés
Mosom naponta 2x elektromos fogkefével a fogam. A nyelvem is mosom. Használtam már több fogkrémet. Folyamatosan járok fogorvoshoz. Még van három fogam amit tömni kell, de én másra gyanakszom. Olyan mint ha az inyem lenne szagos. Lent a töve nagyon vörös, a fogaknál közvetlenül normál rózsaszin. A fogorvos biztos látta, és érezte azt a $zar szagot is, de semmit nem mondott. Volt már valakinek hasonló?
tegnapelőtt 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért nem a fogorvossal beszéled meg?
tegnapelőtt 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:

ínygyulladás vagy egyéb ínyprobléma

félig kinőtt bölcsességfog körüli íny stb.

Fogorvos/szájsebész lehet hogy többet tud mondani.

tegnapelőtt 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:
De most, ha a doki is látta, akkor miért nem kérdezted??? Mi nem vagyunk fogorvosok, max tippelünk, a bajodat meg főleg nem oldja meg...
tegnapelőtt 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Legközelebb januárban kell mennem, gondoltam megkérdezem itt is. Láttam már többen is kérdezték itt, de nem tudom hogy nekik sikerült-e megtalálni a probléma forrását. Privátban kérdeztem, de nem válaszoltak.
tegnapelőtt 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Az nem a fogtól van szerintem, hanem inkább tele vagy méreganyagokkal.

Pár napos méregtelenítést vagy böjtnapot be kéne időközönként iktatni.

tegnapelőtt 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!