Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tehetnék rossz lehelet...

Mit tehetnék rossz lehelet ellen ?

Figyelt kérdés
minden étkezés után megmosom a fogam, fogselymezek, szájvízet is használok, de 1 óra után mindig visszajön az a szag, és úgy érzem még így is lehet érezni. tudom, hogy ezt az egyik fogam okozza, amit húzni kellene. jelenleg antibiotikumot szedek, mert gyulladásban van tőle az ínyem, és átterjedt a többi fogamra is, és addig nem lehet semmit tenni, amíg le nem húzza a gyulladást..emellett én egy darabig nem leszek, így csak valahogy február vége felé fogok bejutni fogorvoshoz. a legnagyobb probléma az, hogy most kezdett el alakulgatni valami egy sráccal, akit nagyon kedvelek, és természetesen jó benyomást szeretnék kelteni, de rettegek, hogy megfogja érzeni a leheletem, és kiábrándul belőlem ez miatt. rendesen félek, hogy mi lesz, ha elcsattan egy csók.. :/

ma 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Feltehetöen NEM a fogad a gond, hanem refluxod van
ma 18:45
 2/2 anonim ***** válasza:
51%
Klorhexidin tartalmú szájvíz kell, az minden szájszagot elvesz. Csak idővel kicsit elszínezi a fogkövet. En évek óta használom.
ma 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!