Fogorvosok! Mit csináljak a rossz lehelet ellen?
Figyelt kérdés
Minden reggel és este mosok fogat -erre nagyon figyelek! Szájöblögetőt is használok, két hónapja voltam fogkő eltávolításon. Naponta rágózom is, de folyamatosan érzem, hogy rossz a leheletem. :/ Mit csináljak?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!:)
2017. ápr. 19. 20:31
2/7 anonim válasza:
Ugyan még nem vagyok fogorvos, de a nyelvedet is megtisztítod rendesen? Szerezz be egy külön nyelvtisztítót és szintén reggel-este használd fogmosás után. Vagy esetleg az is fennállhat, jogy a gyomorszáj nem záródik rendesen, és bizony a benne lévő kellemetlen szag feljut a szájüregbe.
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!:)
2017. ápr. 19. 20:53
5/7 anonim válasza:
Gyanítom nem fogorvosi problémád van, hanem gyomorsav vagy valamilyen bélrendszeri eredetű, inkább azon a vonalon indulj el.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet idegi eredetű, nem?
2017. jún. 17. 17:10
7/7 anonim válasza:
Szia! Sikerült valamit kideritened, hogy mitől van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!