Normális hogy 14 éves koromra összesen 4db csontfogam van, a többi meg tej?
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 20:01
2/14 anonim válasza:
Előző vagyok, nem normális, mert nekem arra már minden fogam meg volt.
16/L
3/14 anonim válasza:
Mindenki eltérő ütemben fejlődik, de a te eseted talán már nem a normális határokon belül van. Kérdezd meg a háziorvosodat (gondolom, még a gyerekorvoshoz jársz), és a fogorvost, mi az ő véleményük.
Az én fiamnak 4,5 évesen 4 csontfoga kinőtt, most, 8 évesen pedig 16 csontfoga kint van és még kettő már áttörte az ínyét, tehát ha szigorúan számolok, 18 van neki. Na, ez meg a másik véglet, én is elvittem egy-két orvoshoz, de minket megnyugtattak, hogy nála minden rendben.
4/14 A kérdező kommentje:
Jól van!Köszönöm!:)
2010. nov. 8. 20:22
5/14 anonim válasza:
4 db? Akkor belekerülsz a tankönyvbe!
Nem jártok iskolafogorvoshoz?
6/14 A kérdező kommentje:
De járunk!Most is voltunk!Azt mondta hogy jók a fogaim és maradjanak így 80éves koromig!
2010. nov. 9. 18:37
7/14 anonim válasza:
hát ez fura. :o nekem már nincs is tejfogam egy éve kb 14/l
8/14 anonim válasza:
Akkor nehéz elhinni, hogy 4 darab csontfogad nőtt csak ki, mert minimum egy OP röntgentre elküldött volna.
9/14 anonim válasza:
Ez szerintem nem normális. Én 13 vagyok és 2héttel ezelött esett ki az utso tejfogam. Am lány vagy vagy fiú mert ha lány akkor még talán elmegy de még az sem jó.
10/14 anonim válasza:
szia! Én 20 éves vagyok és még nekemis sok tejfogam megvan. 2x is voltam röntgenen, azt mutatta,hogy alattuk nincs csontfog. Apukámtól örökölhettem,mert neki is sok tejfoga megmaradt,főleg a hátsók,nekemis. Neki még ma is megvannak és egészségesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!