Fustszagu lehellet?
Figyelt kérdés
Este befustolt a kemenyunk es a lepcsohazban nem volt vastag de fust volt aztan szelloztettunk de nem ment el a szag befujtam meg minden de nem ment el aztan nem tudom lehet csak bekepzelem sajnos panikbeteg vagyok de az normalis hogy ha kohogok kicsit es erzem ezt a fustszagot? Nem lelegeztem be a fustot inkabb csak a szagot ereztem nagyon sokaig lehet ez miatt ha kohogok ilyen fustszagu a kohogesem utan? Kohogni mindig szoktam asztmas vagyok inkabb a szag amitol beparqzok hogy remelem nem halalos mergezest kaptam vagy hasonlo de gondolom akkor mar nem elnek de attol meg para :stegnap 17:20
1/2 anonim válasza:
Jézus isten! Ezt te sem gondolod komolyan..
2/2 anonim válasza:
Nekem most füstölt be a kályha és épp azt szívom.. te nem vagy komplett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!