A reklámozott, szilikonszerű műfogsor az kamu, amit forró vízbe teszel és formálhatod és felhelyezheted ha hiányos vagy rossz a fogad?
Figyelt kérdés
Nem nekem kéne, hanem apumnak, mert elől hiányos a foga mióta kihúzták felül nála a szemfogat és mellette.tegnap 16:59
1/4 anonim válasza:
Én vettem, majdnem használhatatlan. Egész fogsor nagyon idétlenül néz ki, én egy fogat pótlok vele, de csak vészhelyzetre ajánlanám. Nem tudod úgy megcsinálni, hogy igazinak hasson, gyorsan elszíneződik és még rondább lesz. Cserélni meg macerás, mert csak forró víztől engedi el magát, vagy kiesik csak úgy.
2/4 A kérdező kommentje:
De melyik fajtát vetted? Ebben is van elég sok. Mi ezt néztük: [link]
tegnap 19:29
3/4 anonim válasza:
Teljesen mindegy, én sokkal olcsóbban vettem, de ez is ugyanazon az elven működik, szóval ugyanúgy használhatatlan.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor pénzkidobás gondolom. Ezek szerint csak egy kép erejéig hatásos amit csinálnak a videókban felvételek idejére.
tegnap 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!