Voltam fogászaton kihúztak elől 3 fogamat egyszerre,gyulladt volt kegyetlenül fájt,hiába az érzéstelenítő,most következik a gyökér kezelés,az már egy letört fog,nem fáj nem érzékeny csak egy kis fekete darab maradt belőle,az is ennyire fáj?
Figyelt kérdés
Gyökérkezelès.tegnap 13:22
1/9 anonim válasza:
Nekem nem fájt.
Ha jól adják be az érzéstelenítőt nincs semmi gond.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha vissza gondolok a huzásra rendesen rosszul vagyok,kegyetlen fájdalom volt 🥺ezért félek most nagyon.
tegnap 13:52
3/9 anonim válasza:
A gyulladás miatt fájt annyira. Ha gyulladt a fog, kevésbé hat az érzéstelenítő
4/9 A kérdező kommentje:
Igen mondta hogy be voltak gyulladva két dudor volt mind két fogam fölött.
tegnap 14:08
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kellet volna előbb le vinni a gyulladást és utána huzni oket?Maszekhoz járok és több helyen olvastam hogy ha be van gyulladva nem húzzák ki ö pedig egyből ráadásul egyszerre hármat.
tegnap 14:28
6/9 anonim válasza:
Gyulladt fogakkal nincs idő játszadozni, mert ráhúzódhat az állkapocsra és akkor viszi a jó fogakat is. Gondolom, hogy nem egyszerre gyulladt az be a fél évente való rendszeres fogorvosi kontrollok mellett, hanem halogattad már régóta. Ilyenkor az orvos ezt is kénytelen figyelembe venni.
7/9 A kérdező kommentje:
Korona volt rajta,de nem sokáig bírta,le esett folyton,és tiszta vér volt a fogam a korona alatt,gyökér kezelés nélkül rakta fel a koronát,most maszekba járok inkább,igaz csillagos árat kèr de talán így jobb..Most fog gyökér kezelni és csiszolni,utána majd jön a korona addig nem teszi fel míg ezek nincsenek meg.
tegnap 17:35
8/9 anonim válasza:
Ha nem gyulladt a fog nem fáj, ha gyulladt akkor igen. Nekem a régi fogorvosom volt olyan jó fej, hogy írt fel 3dbos antibiotikumot mielőtt nekiállt a gyökérkezelésnek, mivel elérzéstelenítve is érezem a kocogtatást, neki sem kezdett. Bezzeg a drága magán orvos úgy kihúzta a gyulladt fogamat, hogy azt hittem helyben meghalok! (ciszta műtétnél szintén semmit nem ért a max mennyiségű érzéstelenítő...)
9/9 A kérdező kommentje:
Ö is maszek volt akinél most voltam,és mondta is már a röntgen felvétel után hogy gyulladtak,de ekkora fájdalomra azért nem számítottam,Elötte egyik kollégája húzta a bölcsesség fogamat meg mellete levö hármat azt nem is éreztem de ezek huu borzalom már most rettegek a gyökér kezeléstöl .
tegnap 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!