Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki kellett tisztítani a...

Ki kellett tisztítani a kihúzott fogam helyét és össze varrták. Nem látok már vèrdugót csak egy üres lukat. Ha össze varrták és nincs vèrdugó akkor az nem baj? Elvégre akkor nem mehet a baktérium a varrás alá nem?

Figyelt kérdés
máj. 9. 11:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Fogmeder gyulladásom van
máj. 9. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem valószínű,de azért a tejet kerüld.
máj. 9. 12:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Wlvileg csak összehízza a sebszélt, pont azért, hogy legyen vérdugó, azért IS tisztítják ki, hogy bevérezzen.

Lehet, hogy csak kicsi van és te nem látod annyira. Ne szivogasd, ne piszkáld, ne köpj, ne zubogtass, nincs szívószál, tejtermék, nyers húsok, cigi.

máj. 9. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a fogmeder gyulladás a vérdugó kiesése miatt van, lehet hogy a fent felsoroltakra nem figyeltél korábban?
máj. 9. 23:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Lehet. Húzták már a fogamat, utána cigiztem is és sose jártam így pedig az bölcsessègfog volt.
máj. 10. 04:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Ma kiderül újra kell a tisztítani. Fájdogál, de mintha a csont fájna a szomszédos fogaim körül
máj. 10. 04:39
 7/11 anonim ***** válasza:
A szomszédos fogakra valószínűleg csak kisugárzik. Nekem igaz bölcsességfog húzás volt, de komplikációmentesen is 1 hét volt mire jelentősen alább hagyott a fájdalom.
máj. 10. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól is dügg szerintem m mennyire bonyolult a húzás. A bolcsessegfogat is lehet konnyen es egy sima rágót is nehezen kihúzni, annak függvényében hogy milyen a gyökere és alul v felül van-e és hányadik a sorban
máj. 10. 14:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem értem mert bölcsesség fogamat sem húzták bonyolultan, varrni sem kellett csak sima húzás mint most is. Semmi komplikáció nem volt. Most pedig azóta fáj mióta kihúzták
máj. 10. 15:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt mondták amúgy hogy a vèrdugó még benne van, de lehet tönkre ment hétfőn menjek vissza és meglátjuk kell e tisztítani
máj. 10. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!