Bölcsességfog húzás fáj?
Figyelt kérdés
Utána bent kell e feküdni a kórházban illetve tudok e másnap, vagy akár a héten menni dolgozni olyan helyre ahol beszélnem kell.ma 09:48
11/11 anonim válasza:
Nekem inkább felüdülés volt a húzás, mert előtte begyulladt és napokig fájdalomcsillapítón éltem, brutálisan fájt. Húzás után pár napig be volt dagadva, de nem fájt.
Ami nekem eddig fogászatilag igazán fájdalmas volt, mikor frontális fogamat húzták és legelől a vékony ínyembe kaptam érzéstelenítő injekciót. Azt hittem összefosom magamat a fájdalomtól, be is könnyeztem tőle. Na ahhoz képest a bölcsességfoghúzást meg se éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!