Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rettentő félelem fogorvostól?

Rettentő félelem fogorvostól?

Figyelt kérdés

Szisztok bocsi az ekezetek miatt telorol panikolva irok. Ket eve csunyan elbant velem egy orvos, szajsebeszet helyett elvallalta, hogy o kikap egy problemas fogat viszont ebbol az lett, hogy szetrangatta az egesz inyemet 3 ora omlo fogverzes utan visszamentem hozza majd tovabb kuldott a surgossegire ahol kozoltek csak egy szajsebeszeti ugyelet van mo-n szoval ha nem all el ejszaka a verzes helikopter es bp… azota rettegek (azelott sosem) a fogorvostol foleg a huzastol. Azota huztak egy fogam kb fel eve vett ra a fajdalom, hogy elmenjek. Az orvosom nagyon ugyes volt, kertem varrja is ossze mert feltem megint annyira verezni fog, kb fel ora intenziv verzes utan mar csak pecseteltem egy fel napig.

Tegnap este egyik par eve problemas szuvas fog annyira bedurrant, pontosabban az inyem felette puklisodott, es az orcam felette, hogy ravettem magam, szeretnem lehuzni a gyulladast antiobiotikumma majd elmenni es kikapatni. Ez most jol hangzik, mert igy is sokat halasztgattam de legbelul tudom, hogy ha lemegy esetleg a bogyotol a gyulladas ujra rettegni fogok elmenni es az lesz bennem, hogy uristen elfogok verezni, stb…. Valakinek valami otlet mivel tudnam ezt az emleket kiolni magambol?

ma 05:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Mar a gondolattol is rosszul vagyok, kb hanyingerem van most ahogy belegondoltam, hogy muszaj mennem… az is bennem van, hogy nem akarok elvesziteni egy ‘darabot magambol’ es visszatart hiaba hangzik hulyen.
ma 05:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol laksz, de pl. nálunk, Szegeden az állami fogorvosok nagyon jók.
ma 05:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Az az orvos aki legutobb huzott nagyon alapos es vele hala az egen jol ment minden. Meg is azert nem mertem elmenni megint mert bennem van a ‘mivan ha’.. mivan ha nem all el a verzes vagy megint surgossegin kotok ki..
ma 05:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Van valami oka, hogy minden fogat kihúzatsz? Vagy olyan későn mész el, hogy már nincs más lehetőség?

Minden más jellegű sérülésnél is ilyen nehezen áll el a vérzés?

ma 06:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem, altalaban szerintem normalis ido alatt elall a verzes, bar reg volt serulesem. Kisebb szurasok voltak pl cukormeres, vervetel akkor normalis ido alatt elallt az a pici ver.

Egyebkent igen, meg ket fogam van amit huzni kene, a tobbi mar tomesekkel megmentheto de egyszeruen nehezen jutok el a felelem miatt..

ma 06:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak túl sokáig húzod, aztán mindig húzás a vége.

Mondjuk megértelek, fiatal koromban én is féltem a fogorvostól. Aztán rájöttem, hogy minél előbb megyek annál kevésbé ijesztő.

Keress egy jó maszek fogorvost és rendszeresen járj, akkor is ha nincs problémád. Úgy nem olyan félelmetes és fájdalommentes is.

ma 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!