Hogy ne féljek a fogorvostól?
A legjobb ha kotelezo dologkent gondolsz ra, ahova el KELL menned, es lehetoleg minel elobb. A leiasod alapjan mar igy is egy jo kis macera var rad, de minel tovabb varsz, annal bonyolultabb kezelesekre lesz szukseged.
Fogatlanul nyilvan nem elhetsz, igy akarhogy is huzod-halasztod, csak magad alatt vagod a fat.
Jo fogorvost nehez talalni, de pl. En annak idejen elmentem tobb orvoshoz csak megnezettetni a fogaimat, hogy milyen kezelesekre lenne szuksegem ( csak olyanhoz mentem, akinel ingyenes az elso konzultacio), es ahol a legkellemesebben ereztem magam, es a legszimpatikusabb volt az orvos, szemelyzet, stb. annal dontottem.
Nem bantam meg, mert szerencsere tenyleg szuper dokit fogtam ki.
2-es, ha te ezt eletnek nevezed es az a rengeteg fajdalom megeri, hat hajra. Azert a csaladod, parod, barataid velemenyere is kivancsi lennek, lehet-e veled pl. egy jot beszelgetni, anelkul, hogy az ember rosszul lenne, es akkor pl. Csokrol meg egyebekrol nem is beszelek. Vagy elmesz egy allasinterjura, es lehetsz te a legjobb, legokosabb, megis egybol le vagy irva a fogaid miatt. Es ezek meg mind csak esztetikai problemak, az, hogy egy gyulladt fog milyen gocpont tud lenni, es mennyi hozza kotheto betegsege lehet miatta az embernek, jobb nem is emliteni.
Nem ertem miert jo ez barkinek is, de mint mondtam, ez a te eleted, a te dontesed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!