Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha megmondom a fogorvosnak,...

Ha megmondom a fogorvosnak, hogy nem tudom elviselni a kisröntgent a számban, mer egyből öklendezek és hányásfóbiás vagyok, ellát nélküle?

Figyelt kérdés
Pontosan látni, hogy melyik fogam mellett van megdagadva az íny. Azt a fogamat már egyszer műtötték is, úgy látszik sikertelenül. Nem akarok vele tovább szenvedni, ki akarom húzni. Kihúzza nekem kisröntgen nélkül? Kérhetek helyette panorámát?
nov. 22. 08:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem úgy müködik, a fogorvos nem azért röntgenez, hogy kiderítse, melyik fog romlik, hanem megnézze a gyökereket, a szomszéd fogak gyökereit is, enélkül csak találgatni tud.
nov. 22. 08:30
 2/18 A kérdező kommentje:
Oké, de azt panorámán is látják.
nov. 22. 08:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Röntgennel viszont nem fog tudni ellátni, mert inkább elmenekülök.
nov. 22. 08:36
 4/18 anonim ***** válasza:
A panoráma nem annyira részletes. Esetleg javaslom a CBCT-t.
nov. 22. 08:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor kérem azt:) magán rendelő, ha elmondom a problémámat, megcsinálják? Van nekik olyan gépük. A röntgen miatt halogatom a problémámat már egy hete, ezért is dagadt fel a képem, mert rettegek a hányástól.
nov. 22. 08:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Minden nap reklámozod a hányásfóbiádat, de senkit se érdekel. A pszichiátert fogja, menj hozzá.
nov. 22. 08:46
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 Jó, összekeversz valakivel. De legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül.
nov. 22. 08:51
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 És akkor nem kellene tenni valamit ellene, ha már az életed ilyen aspektusait megzavarja ez a fóbia? Vagy csak annyira vagy fóbiás, hogy nyafogj miatta a neten?
nov. 22. 08:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Kellene, fogok is, csak most vészhelyzet van, meg kell szabadulnom a fogamtól. :) Ha kivárom a terápiát, addigra szepszist kapok.
nov. 22. 09:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Röntgen nélkül nem fogja kivenni, mert nem tudja, mi a helyzet. Szóval ezt most már addig el kell fogadni. És tényleg menj szihiáterhő'.
nov. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!