Hogy múlhat el fogfájás magától?
Mondjuk nem biztos, hogy fogfájás volt, talán fogínysorvadás, illetve mintha konkrétan éreztem is volna a lukat a fogamban fogmosás közben, aztán az egyszer csak eltűnt...
Mondjuk a fogínysorvadásról több helyen is olvastam, hogy visszafordíthatatlan, nekem mégis elmúlt direkt arra való fogkrémmel...
Persze amint elkezdett fájni foglaltam időpontot fogorvoshoz, de még mindig nem kerültem sorra és közben el is múlt, amit nem értek, hogy hogy lehet...
Még ha az ínyem fájt, oké, fogkrém csoda, de az, hogy lukat éreztem a fogmosásnál meg ugrásnál vagy dobbantásnál mindig ugyanott fájt, az az érzés hogy tűnhetett el? Tán csak tele van ételmaradékkal...?
Azt még kihagytam ebből, hogy a lukat az íny és a fog találkozásánál éreztem... Ezért nem tudom pontosan, hogy mi fájt, de szerintem a fogam, pláne hirtelen rázó mozdulatnál, pl. biciklin huppanón hirtelen belenyilalt vmi pont oda, ahol fogmosásnál érzékeny volt...
De aztán ez megszünt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!