Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Felső frontfogak valamelyikébe...

Felső frontfogak valamelyikébe néha belenyillal...és aztan magától elmúlik pár mp után...ez kb 2 napja van..ez milyen fogfájdalom lehet?spontán keletkezik...

Figyelt kérdés

#fogfájás #nyillaló fájdalom
2023. júl. 7. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meg kéne nézetned fogorvossal, mert azzal a foggal valami nincs rendben, lukas, sérült stb. De az is lehet, hogy egyszerűen érzékeny a huzatra stb, de jobb lenne inkább megnézetni.
2023. júl. 7. 21:38
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hétfőn megyek. csak addig még halálra fogom izgulni magam, azért lenne jó valakivel beszélgetni erről.
2023. júl. 7. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Simán lehet tényleg egy érzékenyebb fog is, vékonyabb zománccal, ami érzékenyebb a huzatra, klímára, édesre stb. maga az ideg is lehet fogprobléma nélkül, nekem is azt hitték a fogam fáj, közben az arcon végigfutó ideg gyulladt be a huzattól, ami a fogban ért véget. Úgyhogy ne aggódj nem kell a legrosszabbakra gondolni, addig meg valami fájdalomcsillapítót vegyél be, hátha el is múlik addigra, ha ilyen jellegű probléma volt.
2023. júl. 7. 21:53
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ! Neked hogy állapították meg, hogy nem fogeredetű?
2023. júl. 7. 23:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Panorámaröntgennel, de néztek kis röntgent is annyira erősködtem, hogy a fogam fáj. Aztán a fül orr gégész jött rá, hogy arcideg.
2023. júl. 8. 19:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. júl. 11. 15:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt mondták, hogy semmi szuvasodás, hanem lehetséges, hogy túlérzékeny lett illetve túlterhelt a fog (sajnos van néhány foghiányom, jövő hónapban kezdem az implantációt). kaptam éjszakai sínt ill sensodyne rapid vagy zöld elmex-el mossam.
2023. júl. 13. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen azok jó fogkrémek. Sajnos túlérzékeny, túlterhelt fog az nem jó, de legalább nem szuvas. Remélhetőleg akkor most már jobb lesz a helyzet.
2023. júl. 14. 20:37
 9/12 A kérdező kommentje:

holnap megint visszamegyek..mert mostmar egyertelmueb a 2. fogamnal erzem, mintha az1. es 2 kozott fajdogalna...

szerintem az rosszabb jel ha egy honap alatt egyertelmubbe valt a fajdalom..

2023. aug. 4. 21:10
 10/12 anonim ***** válasza:
sajnálom hogy nem jobb, mi lett aztán?
2023. aug. 9. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!