Lehetséges, hogy megint megszűnik magától a fogfájás?
Figyelt kérdés
Van egy fogam, mar gyokerkezelve van. Mélyebben van benne gyulladás és alatt fájdul meg,valami ilyesmit mondott a doki. Így most járnom kell atkezelesekre mielőtt bármit is tud vele csinálni. Néha bedurran, de általában amikor kitisztitom az segít. Most viszont hiába. Tegnap óta max. 1-2 órára használ a gyógyszer is. Meg este pár órára csak úgy a semmibol elmúlt. Holnapra van a kovetkezo idopontom dokihoz, de már nem bírom a fájdalmat, de ma még szabadsagon van. Mit csináljak? A lyukba tehetek pálinkát? Nincs már semmi ötletem.2018. okt. 1. 13:31
1/4 A kérdező kommentje:
Tegnap 2 gyógyszert cataflamot vettem be, egyet éjjel és egyet délután. Ma viszont már vettem be éjjel, reggel és 2 orája egy algopyrint. Ha holnapig még szedem 4 óránként akkor ugye 2 naptól nem lesz baja a gyomromnak?
Ezelott hetekig nem szedtem fajdalomcsillapitot. Maximum 1-1 szemet, ha pl fájt a fejem
2018. okt. 1. 13:41
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg már túl vagy az egészen, viszont a többi fogfájós honfitársamnak le írnám hogy az alkohollal való öblögetés nagyon sokat tud segíteni, minél tovább tartod a szádban annál jobban lezsibbasztja és annál hatásosabb, 5 perce próbáltam ki és teljesen elmúlt a fogfájásom, 3 gyógyszert és egy flector port vettem be de azok nem segítettek szóval az alkohol hatásosabb. Persze ez csak ideiglenes megoldás de így könnyen ki lehet bírni az orvosig.
3/4 anonim válasza:
Azt le hagytam hogy 20-30%-os alkohol nem megfelelő erre, én 40%-os vodkával próbáltam de ennél csak feljebb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Nekem sajnos már az alkohol se segített rajta, ettől függetlenül másnak vagy más helyzetekben beválhat. Nekem még aznap kihúzta egy másik doki a fogamat, viszont sajnos annyira be volt gyulladva, hogy rahúzódott a csontokra szóval még most is szedem az antibiotikumot és a fájdalomcsillapítót. Annyi, hogy most már használ is és kevesebbet kell bevennem meg ma már talán nem volt olyan erős a fájdalom.
2018. okt. 6. 03:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!