Fogfájásnál az antibiotikum mikor kezd el hatni ?
Van egy gyökérkezelt fogam, és felette az ínynél van ilyen tasak szerűség (fogorvos annak hívta) és mellette kicsit fájdogál a másik nem tömött (de kívülről nem szuvas vagy ilyesmi) fogam.
Augmentint kaptam, azt mondta pénteken menjek vissza ha nem javul, és cseréljük a tömést.
Fogfájásra még nem szedtem antibiotikumot, valóban 3 nap elég lenne neki ?
#3-as nem érti ezt, mindegy.
A gyógyszernek nem 3 nap elég, hanem általában kell 3-4 nap mire hatni kezd, de végig be kell szedni, ne izgulj jó lesz.
Köszönöm a válaszokat, rosszul fogalmaztam, valóban úgy értettem hogy 3 nap mire hatni kezd, hát remélem 😅 Volt már durva fogfájásom, de ott segített a sima fájdalom csillapító, még implantálásom is volt kettő, az se fájt így.
De ez nagyon tud fájni, 2-3 fájdalomcsillapító befigyel támogatásnak de így is csak túlélő üzemmód van🤣
Gyökérkezelték végül, úgy látszik most már helyrejön, viszont pont rossz helyen van az a fog, szóval nehéz lesz kivédeni, hogy ne menjen oda az étel, a másik oldalon még gyógyuló implant van, amin nincs felépítmény, szóval ott se tudok enni.
Gáz ha véletlen odaér valami étel ? Próbálok pépeset enni (meg egyáltalán enni mert nem sikerült az elmúlt pár napban) rakott krumpli (tejföl nélkül), vagy krumpli leves belefér szerintetek ?
Megkellett volna kérdezni az orvost, de én hülye örültem hogy kész vagyunk😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!